Elektriciteit aanleggen Groningen

Wilt u oude elektra vervangen, extra stroompunten aanleggen of uw tuin van elektriciteit voorzien? Laat dan Elsinga Installatietechniek elektriciteit aanleggen Groningen. Ik heb reeds vele jaren ervaring op het gebied van elektrotechniek en kan zowel uw elektra als groepenkast vakkundig installeren. Om de kwaliteit hoog te houden zorg ik ervoor dat ik over de juiste diploma’s beschik en laat ik mij regelmatig bijscholen. Wanneer ik bij u aan het werk ga zorg ik ervoor dat dit veilig en nauwkeurig gebeurt. Elektriciteit aanleggen in Groningen laat u dus door Elsinga Installatietechniek doen.

Elektriciteit aanleggen krachtstroom

Gaat u over op koken op inductie of heeft u zichzelf getrakteerd op een jacuzzi? Grote kans dat u een 2-fase of 3-fase aansluiting in de groepenkast moet laten aanleggen, of zelfs krachtstroom. Wat er precies nodig is voor wat u wilt is afhankelijk van de apparatuur. Elsinga Installatietechniek helpt u hier graag bij. Wij kunnen alles voor u realiseren. Heeft u bijvoorbeeld ook nog een perilex aansluiting nodig om uw kookplaat aan te sluiten? Geen enkel probleem, wij maken een perilex stopcontact en een perilexstekker aan uw apparatuur en vervolgens sluiten we deze netjes voor u aan. Zo behoudt u de garantie op de apparatuur. Dit mag namelijk enkel door erkende elektriciens gedaan worden.

Elektriciteit aanleggen Groningen: stopcontact aanleggen

U staat er niet snel bij stil en daarom komt u er vaak te laat achter: er zijn te weinig stopcontacten aanwezig. Hierdoor kunt u niet al uw apparaten in de keuken aansluiten, alle kantoorartikelen installeren, de nieuwe lamp op de juiste plek neerzetten of uw telefoon fatsoenlijk opladen. Iets wat na verloop van tijd best wat irritatie kan opwekken. Gelukkig kan de elektricien van Elsinga Installatietechniek dit snel voor u verhelpen door het aanleggen van elektriciteit en het aanleggen van nieuwe stopcontacten. Zo bent u in een handomdraai van uw ergernis af. Heeft u nu op meerdere plekken te weinig stroompunten? Dan ga ik graag met u door de woning of het bedrijfspand heen om alles in kaart te brengen en u van een goed plan te voorzien. Zo heeft u straks in iedere ruimte genoeg stroompunten en stopcontacten. Voor elektriciteit aanleggen Groningen en stopcontact aanleggen Groningen is Elsinga Installatietechniek dus de juiste partij.

Elektriciteit aanleggen Groningen tuin

Heeft u een mooie tuin waar u ’s avonds niet van kunt genieten, is het pad naar de voordeur te donker, of wilt u graag een jacuzzi in de tuin? Laat dan Elsinga Installatietechniek elektriciteit aanleggen in Groningen in uw tuin. Ik kan stroom aanleggen voor zowel sfeer verlichting als functionele verlichting, maar ook buitenstopcontacten, elektriciteit voor zonneschermen of buitenbubbelbaden. Dit doe ik altijd met veel zorg en aandacht, zodat u verzekerd bent van een goede werking.

Elektriciteit aanleggen Groningen Elsinga Installatietechniek

Het maakt niet uit of u nieuwe stopcontacten wilt, uw complete elektra wilt laten vervangen of een nieuwe groepenkast wilt laten installeren. Voor elektriciteit aanleggen Groningen zit u goed bij Elsinga Installatietechniek. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 050 - 206 82 02 of vul het contactformulier in. Ik kom graag met u in gesprek.