Verlichting aanleggen in Groningen

Wilt u verlichting aanleggen? Bent u een nieuw huis aan het bouwen, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of is er een verbouwing gaande? Voor binnen- en buitenverlichting in Groningen kunt u terecht bij Elsinga Installatietechniek. Neem contact met ons op door te bellen naar 050 - 206 82 02 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Groningen

Het meest geselecteerde moment om nieuwe verlichting aan te leggen is bij het bouwproces of tijdens een verbouwing. Dan ligt vrijwel alles nog open en kunnen draden en buizen gemakkelijk weggewerkt worden. En wanneer u ons een lichtplan laat maken bepalen we samen waar we de contactdozen en lichtpunten gaan plaatsen.

Op een later ogenblik een aanpassing laten doorvoeren kan natuurlijk ook. Misschien wilt u een aantal lichtpunten verplaatsen, moeten er nog een aantal worden toegevoegd of wilt u nog wat extra contactdozen. Maar het zou ook kunnen dat u graag wilt overstappen op LED verlichting om te besparen of dat uw netwerk enorm verouderd is. Ook daar helpen we u mee.

Lichtplan voor verlichting in Groningen

Een lichtplan is een schets waarop heel gedetailleerd is omschreven waar de lichtpunten, contactdozen en schakelaars geplaatst moeten worden. Het is een fijn hulpmiddel bij de inrichting van een nieuwe woning of een nieuw vertrek. En het lichtplan wordt helemaal opgesteld zoals u het wenst.

Met een lichtplan komt u dus niet voor verassingen te staan en weet u precies of er voldoende lichtpunten zijn en waar ze komen. Het kan bovendien compleet worden afgestemd op een bepaalde ruimte. Uw wensen zullen voor uw keuken en uw kantoorruimte immers niet hetzelfde zijn. Daar kan op ingespeeld worden.

Aanleggen tuinverlichting in Groningen

Naast binnenverlichting is buitenverlichting of tuinverlichting aanleggen ook een optie. Goed uitgedachte tuinverlichting brengt veel warmte in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld enkele pronkstukken uit uw tuin of de gevel mooi uitlichten of spots met bewegingsmelders inzetten als inbraakpreventie.

De plaatsing van een aantal contactpunten buiten biedt ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heleboel gerommel met verlengsnoeren voor u buiten een keer elektriciteit kunt gebruiken. Dat hoeft dan niet meer. Wel zo eenvoudig op milde zomeravonden mocht u een paar boxen of een koelkastje op het terras willen gebruiken.

Contact met Elsinga Installatietechniek voor de aanleg van verlichting in Groningen

Voor het aanleggen van verlichting kunt u in Groningen terecht bij Elsinga Installatietechniek. U heeft de mogelijkheid om ons in te schakelen voor het aanpassen, aanleggen en vervangen van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het maken van een lichtplan. U kunt contact met ons opnemen via 050 - 206 82 02 of het contactformulier.