Verlichting aanleggen in Groningen

Het aanleggen van verlichting in uw woning is niet moeilijk, maar uiteraard staat hierbij veiligheid voorop. Schakel daarom altijd eerst de desbetreffende groep uit en test daarna of u inderdaad de stroom van de juiste groep hebt afgehaald. U kunt dit meten met een spanningszoeker.

Wilt u het plaatsen van verlichting door een professional laten uitvoeren en woont u in Groningen of in de omgeving van Groningen? Elsinga Installatietechniek helpt u graag om de verlichting aan te leggen in uw woning, bedrijfspand of in uw tuin. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten verlichting. Als uw elektricien in Groningen adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden voor in uw huis of bedrijf in Groningen. In de meeste gevallen zullen wij bij u thuis of op het werk langskomen om de situatie te bekijken. Zo kunnen wij u beter adviseren.

LED verlichting

In de regio Groningen zijn wij de expert wanneer het om LED verlichting gaat: in de aanschaf iets duurder dan andere soorten verlichting, maar ook vele malen zuiniger. U zult de aanschafwaarde dan ook snel terugverdienen doordat uw energierekening aanzienlijk lager zal uitvallen. Daarnaast kent LED verlichting nog vele voordelen, zo is het milieuvriendelijk, is er sprake van geringe warmteontwikkeling en is het schokbestendig.

Een LED lamp heeft tegenwoordig een levensduur van gemiddeld 25.000 tot 50.000 branduren. Ter vergelijking: een gloeilamp heeft 1.000 branduren en een spaarlamp gemiddeld tussen 6.000 en 9.000 branduren. LED verlichting gaat dus aanzienlijk langer mee dan andere soorten verlichting.

Verlichting aanleggen Elsinga Installatietechniek

Geeft u het aanleggen van verlichting ook liever uit handen? Schakel dan Elsinga Installatietechniek, uw elektricien in Groningen in. Met veel plezier komen wij bij u langs om u te helpen. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 050 - 206 82 02.