Stroomstoring in Groningen

Heel vervelend: uw computer valt uit en de televisie werkt niet meer. Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Woont u in Groningen en heeft u te maken met een storing? Het kan uw huis betreffen, of de hele wijk. Controleer of de rest van de straat wel stroom heeft.

Mocht de hele straat zonder stroom zitten, meld dit dan bij de energieleverancier. Wanneer blijkt dat de stroomstoring zich beperkt tot uw eigen huis, kunt u het probleem proberen te vinden. Als de meterkast in orde lijkt, kunt u de stekkerproef uitvoeren om het probleem te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Groningen

Als het niet lukt om het probleem te duiden of op te lossen, is het verstandig hulp in te roepen. Wanneer het probleem niet helder is, ga dan niet zelf aan het klussen. Onvolledige of foutieve reparaties kunnen gevaarlijke nieuwe problemen introduceren.

Een oplossing is gelukkig in zicht. Heeft alleen uw huis een stroomstoring? Dan staat Elsinga Installatietechniek terstond voor u klaar. Vakmensen met enorme kennis van zaken in Groningen en omgeving helpen u snel en professioneel.

Hulp bij stroomstoring in Groningen

Wacht niet bij een stroomstoring in Groningen. Wij helpen u graag! Maak nu een afspraak met de vakmensen van Elsinga Installatietechniek door te bellen met 050 - 206 82 02. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier.