Heeft u een storing?

Heeft u last van een stroomstoring in Groningen? Dan wilt u natuurlijk dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Onze storingsdienst in Groningen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Een storing kunt u soms zelf verhelpen met behulp van een simpele stekkerproef. Maar als u er met het stappenplan niet uitkomt dan kunt u beter een vakman inschakelen. De vakmannen van Elsinga Installatietechniek kunnen de oorzaak gemakkelijk voor u achterhalen en zorgen ervoor dat binnen de kortste keren weer over stroom beschikt. Wij bieden u in Groningen en omgeving onder andere:

  • 24- uurs service;
  • Altijd een passende oplossing;
  • Ervaren vakmannen;
  • Veilige werkwijze.

Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij het verhelpen van uw storing in Groningen? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week inschakelen. Dus ook ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen helpen wij u graag! Onze elektriciens beschikken over de juiste kennis en kunde om uw storing op een veilige manier te verhelpen.

Wilt u meer informatie over de diensten van uw elektricien in Groningen of heeft u in verband met een storing direct een elektricien nodig in Groningen of omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Bel direct naar 050 - 206 82 02 voor een afspraak.